Kelfos | Tratament pentru rugina | 25 litri

1.560 lei

Descriere

Kelfos | Tratament pentru rugina | 25 litri

KELFOS, tratament  pentru rugina, este o emulsie convertitoare, folosită pentru protejarea suprafețelor metalice care oxidează, dar și pentru protecția suprafețelor de fier fără rugină. Are un timp de acționare foarte scurt. După circa 18-48 ore de la aplicare, suportă acoperire cu orice fel de vopsea acrilică, emailuri, epoxidice, solvenți etc. Suprafețele tratate cu KELFOS, suportă temperaturi de până la 90º C, fără a suferi deteriorarea peliculei. După uscarea finală, KELFOS, tratament pentru rugină are o acțiune anticorozivă asupra suportului și mărește durata de viață a suprafețelor metalice, culoarea este negru lucios dar diferă în funcție de compoziția metalului tratat. Se recomandă aplicarea a 3 straturi.

KELFOS este foarte potrivit și pentru interior, deoarece nu conține solveți, este neinflamabil, nu este toxic și este inodor.
Poate fi folosit ca tratament împotriva ruginii, dar și pentru prevenirea oxidării.
Acoperirea variază în funcție de absorbția și porozitatea suprafeței suportului care urmează să fie tratat,
prin urmare, se recomandă determinarea randamentului real cu un test preliminar la fața locului, luând în calcul o medie de 10 mp/L.
Pentru suprafețele ruginite excesiv, murdare sau pătate este indicată o curățare superficială cu peria de sârm[ și degresare cu solvenți.
De asemenea este recomandat ca suprafața metalului ruginit să fie ușor umedă, sporind astfel permeabilitatea convertitorului.

De reținut!
KELFOS este un convertitor de rugină nu un decapant. Convertește rugina blocând procesul de oxidare.

O suprafață tratată cu KELFOS va fi foarte rezistentă la intemperii.

Notă importantă***

Fiind importatori direcți, vindem KELFOS în ambalajul original așa cum îl primim de la producătorul italian UCIC, de asemenea firma cu care avem contract de importator unic în Romania. NU schimbăm culorile recipientelor! NU reîmbuteliem! KELFOS se vinde în recipientele originale primite de la producător! Orice alt produs vândut sub numele de KELFOS primit într-un alt recipient decât cel original (*vezi poza din fișa tehnică), nu provine de la noi, implicit nu provine de la producatorul oficial, prin urmare nu putem răspunde pentru randamentul/calitatea produsului.
Dacă producătorul, din diferite motive schimbă ambalajul produsului vom anunța pe site, facem această observație pentru a vă proteja de riscul achiziționării unui produs reîmbuteliat sau contrafăcut.

KELFOS este disponibil în confecții de:

Aveți mai jos atașată fișa tehnică pentru produsul KELFOS, ea conține 5 pagini împreuna cu poza recipientului original venit de la producător.

KELFOS CONFECȚIE 5 L

KELFOS CONFECȚIE 25 L

Fişă tehnică Kelfos
.
.
.
.
.
.
.
Pentru soluții de amenajari interioare vizitati Showroom-ul online la:
sanmarcovalcea.ro
sau la adresa:
Calea București 236 A